Amore Bay

Vår nyeste modell i Bay-serien. Et luksusbad med det beste innen massasje og renseanlegg. Badet har 2 gode «kapteinseter», fint plass til 7 – 8 personer og er barnevennlig med stor barrierefri sittebenk. 3 stk. lysfontener gir (hvis ønskelig) fin stemning i mørket. Badet har som de andre bay badene kraftig massasje fra 3 pumper. Et av setene har sequenser (massasje som forflytter seg), 2 stk. stillbare nakkeputer m/ nakkemassasje og lysfontene med LED lys.

Spesifikasjoner

Mål275 x 234 x 102
Vekt459 kg tørr, 2030 med vann
Vannmengde1600 liter (15 cm fra toppen)
Dyser62 (6 dysesystemer)
Seter1 «bøttesete» m/ sequenser (bevegelig massasje). 1 "bøttesete" m/ stillbar nakkepute m/ nakkemassasje + sittebenk 5 personer + «ro-sete / avkjølingssete»
Nakkemassasje2 stk. stillbare nakkeputer m/ stillbar nakkemassasje
Pumper5 pumper – 3 x 3.6 /(2hk) + 2 stk. stillegående sirkulasjonspumper
Varmeelement2,1 - 5,5 kw
Undervannslys:1 stk. LED-lys (21 dioder m/farger)
Renseanlegg:2 stk. filtre, til sammen 150 sq.ft filterflate
OzonanleggUltrapure Plus™ Dobbelt ozonanlegg m/30sek. kontaktkammer
Betjeningspanel:Digitalt betjenings/informasjonspanel + 1 stk. sequenserpanel
Lokk12 cm låsbart lokk
OmrammingEnvirotect (vedlikeholdsfritt) eller Terracina (vedlieholdtsfritt)
Lysfontene3 stk. lysfontener
Wifi ReadyWifi koster kr 4.900,- ekstra

Skall

Kabinett

Lokkfarger

Nakkemassasje

Stillbar nakkepute med nakkemassasje. Alle bay modellene har 2 stk. stillbare nakkeputer med nakkemassasje. Nakkeputen kan stilles i 5 forskjellige høyder og gjør at nakkemassasjen treffer riktig for store og små. Puten har 4 stk. dyser med justerbar styrke. Med denne puten får men den beste nakkemassasje uansett høyde.

alle spabad i bay serien har 2 stk. stillbare nakkeputer med nakkemassasje.
alle spabad i bay serien har 2 stk. stillbare nakkeputer med nakkemassasje.

Ozonanlegg

D1’s patenterte UltraPure Plus system bygger på samme prinsipp som ClearZone systemet. Ultra Pure Plus er mer enn bare en ozongenerator, det er komplett  vann behandlingssystem konstruert av ingeniører, lignende det man bruker ved europeiske kommunale avfalls anlegg. Det har en tilpasset filtrering og samt rensing av vannet, som bearbeider ca. 45000 liter per dag. Etter at vannet er filtrert, blander systemet ozonet med vannet 3 ganger. Dette blandes kraftig sammen for å sørge for at hver dråpe vann kommer i kontakt med ozon. Ozon dreper ikke bare bakterier, det brenner opp bakteriene. Det betyr at vannet ikke bare blir rent, det blir krystallrent. ULtraPure Plus er også energi effektiv, systemet bruker mindre energi enn en 100- watts lyspære. 84% energien det bruker går tilbake til vannet i massasjebadet i form av varme. Den beste delen er; UltraPure renser vannet helt stille, mens du bader og nyter stillheten. Dette systemet er installert på alle badene i Bay serien.

Massasje som forflytter seg

Sarena Bay har 2 stk. “kapteinseter” med sequensere. Amore bay og Lotus bay har et «kapteinsete» med sequenser. Sequenser er at massasjen «vandrer» frem og tilbake i et valgt mønster og kan stoppes der man vil slik at det for eksempel blir ekstra sterk massasje i korsryggen, midt på ryggen, skuldre, eller nakken. Det er seks forhånds innstilte programmer å velge mellom.

jacuzzi sarena bay har seks forhåndsinnstilte programmer med massasje

Lysfontene

Alle baymodellene har lysfontene.

Stillegående og fullisolerte

Alle bad i Bayserien har stillegående sirkulasjonspumpe med 24 timers sirkulasjon. Ca. 45.000 liter sirkuleres hvert døgn gjennom 150 sq. Ft. filterflate.  Vannet går fort igjennom et såkalt Fastflow varmeelement for å forhindre belegg i heateren. Samtidig sørger systemet for at vannet blir tilført ozon som er med på å drepe bakterier og holde vannet klart. Av hver krone man bruker av strøm til sirkulasjonspumpen få man tilbake 84 øre i oppvarming.  Kombinasjonen av fullisolert bad, strømgjerrig sirkulasjonspumpe, 150 sq.ft. filterflate og et avansert ozon ( bakteriedreper) system og vision-patron ( sølvrensemiddel)  er med på å gi klarest mulig varmt vann til lavest mulig kostnad.

Wifi Ready

Alle spabad fra Bay Collection er klargjort for wifi.

Strømforbruk

Energiforbruk er noe mange har spørsmål om når de skal kjøpe massasjebad. Det er et sentralt spørsmål. For å få bekreftet reelt forbruk på badene vi selger – har vi sammen med vår kollega i Sverige, Folkpool – fått Statens Tekniske Forskningsinstitutt i Borås til å gjøre uavhengige tester av strømforbruket på 7 forskjellige modeller.

85% av alle solgte boblebad er hvite

Hvite bad

Det er flere grunner til at vi selger 85% hvite bad

  • I hvite bad har man full fontroll på overflatens renhet og karets hygiene.
  • Hvite bad får ofte en delikat blå tone grunnet refleks fra himmelen.
  • Effekten av undervannslys i hvite bad er god. Velger man blått undervannslys blir hele badet blått innvendig.
  • Hvite bad går kanskje sist av moten.
  • Hvite bad (Ultra Life) har den beste garantien fra produsenten: 10 års garanti mot missfarging og krakelering.

Vision sølvionrensing

Vision reduserer behovet for kjemikalier i vannet! Ved hjelp av sølvioner sammen med  ozonrensing ( Ultra pure ozon er standard i alle reflection modeller ) vil inntil 99% av bakteriene i vannet bli drept. Behovet for andre bakteriedrepende kjemikalier reduseres med 60%! Vision er som skapt for de som vil ha minst mulig jobb for å få sunnere, klarere og mykere vann. Sølvion for rensing av vann har faktisk blitt brukt helt siden cowboyene fant ut at de fikk bedre drikkevann ved å legge en sølvmynt over natten i vannflasken. D1 Spas har videreutviklet denne kunnskapen og har utviklet Vision som er skapt for å ha i massasjebad.

Glass Touch Control

Alle bay modeller har nytt glass touch kontrollpanel for enkles mulig betjening av badet. Displayet har Wi Fi og Bluethooth.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette