Intrigue

En prisgunstig og dyp mellomstørrelse-modell med plass til 5 personer. Badet har et liggesete, to gode hjørneseter, og 2 seter hvor man sitter litt høyere. Badet leveres standard med LED undervannslys, lysfontene og ekstra led lys med fargevalg. Badet leveres også med ozonanlegg ( bakteriedreper).

Et trygt valg!

En prisgunstig og dyp mellomstørrelse-modell

Med plass til 5 personer. Badet har et liggesete, to gode hjørneseter, og 2 seter hvor man sitter litt høyere. Badet leveres standard med LED undervannslys, lysfontene og ekstra led lys med fargevalg. Badet leveres med ozonanlegg inkludert i prisen (bakteriedreper).

Spesifikasjoner

Mål200 x 211 x 92
Vekt339 kg tørr, 1528 kg med vann
Vannmengde1188 liter (15 cm fra toppen)
Dyser33
Seter1 liggeseng + 4 sitteseter+ 1 "avkjølingssete"
Pumpe1 stk. 2-trinns 3hk
Varmeelement3 kw
Undervannslys:LED - undervannslys + 4 ekstra små led
Renseanlegg:2 stk. filter, til sammen 50 sq.ft filterflate
OzonanleggCD-ozonanlegg (inkl. i prisen)
Betjeningspanel:Digitalt betjenings/informasjonspanel
Lokk12 cm låsbart lokk
OmrammingExcel-X (vedlikeholdsfritt kompositt)

Skall

Kabinett

Overlegen kvalitet

Fokuset på alt vi gjør på Vita Spa er på deg som kunde, og alt starter md konstruksjon. Når du kjøper et Vita massasjebad kan du som kunde være trygg på at du har gjort en veldig god og smart investering. Det at kunden er 100% tilfreds er vårt fokus, og dette er synlig i hvert massasjebad vi produserer.

Stålramme

Modellene Grand, Envie, Monarque og Presige har solid stålramme. Stålrammen er sinkbelagt og gir bra beskyttelse mot korrosjon. Designet på stålrammen gjør badene  servicevennlig slik at det er lett å komme til alle komponenter. Ikke minst kan service på massasjebadet gjøres der du har plassert det, ved at panelene rundt hele badet lett kan demonteres.

Exel-Xtm

Exel-X tm er laget ut av høy effekt kompositt, mens det ser ut som og føles som naturlig tre. Det er øko-vennlig, blir ikke påvirket av vær, trenger ikke beising og det er vedlikeholdsfritt.

Bunnpannen

Den Abs forseglete bunnen er en viktig bestandel i bærekonstruksjonen på Vita massasjebad. Konstruksjonen i ett stykke sørger for et robust fundament som forsegler bunnen av massasjebadet, det holder varmen inne samtidig som den holder fuktighet ute.

Northern Exposure Insulation System

Northern Exposure er det ultimate isolerings system. Den unike teknologien med termisk barriere resirkulerer gratis varme energi for mer effektiv oppvarming og lavere energi kostnader. Alle fire panelsidene av badet, samt gulvet og lokket er foret med reflekterende kopper materiale for a reflektere strålende varme energi generert fra pumpene tilbake til badet. Varmen absorberes tilbake til rørsystemet som bidrar til å heve vanntemperaturen, samt bevare varmen i vannet. Alt av eksteriør på massasjebadet er innpakket i 3M tm isolasjons ( vindtetter ) materiale tilsvarende det som brukes i vinter klær. Dette patentet med 3 lag sørger for at energien som lages i massasjebadet forblir i badet.

Vital Energy Isolasjon

Vital Energy Insulation har øko-vennlig resirkulert isolasjon laget av resirkulerte naturlige fibre. Denne isolasjonen inneholder ingen kjemiske irritanter, den er behandlet med borat-basert løsning/middel som hinder mugg/sopp-dannelse, pest-anngrep, samt virker brannhemmende. Vital Energy er godkjent av US Green building Council. Vårt nye energi effektive system bidrar også til enkel tilgang ved service, og badet kan re-installeres til fabrikk spesifikasjoner i løpet av få minutter. Systemet er tilgjengelig på 300 og 100 serien.

CleanZone tm

Clean Zone systemet er en patron som oksiderer og renser vannet i massasjebadet. Dette vann-rensesystemet vil automatisk vedlikeholde et klart vann samtidig som det minsker bruken av kjemikalier.

CleanZone tm II

Clean Zone tm II benytter samme teknikk som mange lokalsamfunn rundt i verden bruker for å rense drikke vannet. CleanZone tm II dreper 99,9 % av mikroorganismer, bakterier, virus og parasitter - noe som gjør det til perfekte sanitærsystem/rensesystem for et massasjebad.

Kraften i ozon og UV

Når CleanZone ozon systemet kombineres med Clean Zone II UVC lys teknologi, sørger det dobbelt filtrerings systemet for at maksimal mengde av vann passeres gjennom filtrene før det igjen føres inn i massasjebadet. Hva betyr dette? Krystall klart vann, minimalt med vedlikehold og en sunn, rensende opplevelse for deg!

Opplyste drikkeholdere

Modellene Grand, Envie, Prestige, Monarque og Joli har Led- opplyste drikkeholdere i ønsket farge. Dikken får samme farge som lyset. Fin effekt i mørket.

Lysfontene

Modellene Grand, Envie, Monarque og Prestige har 2 stk LED lysfontener med valgfri styrke og farge.

Strømforbruk

Energiforbruk er noe mange har spørsmål om når de skal kjøpe massasjebad. Det er et sentralt spørsmål. For å få bekreftet reelt forbruk på badene vi selger – har vi sammen med vår kollega i Sverige, Folkpool – fått Statens Tekniske Forskningsinstitutt i Borås til å gjøre uavhengige tester av strømforbruket på 7 forskjellige modeller.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette