Intrigue

En prisgunstig og dyp mellomstørrelse-modell med plass til 5 personer. Badet har et liggesete, to gode hjørneseter, og 2 seter hvor man sitter litt høyere. Badet leveres standard med LED undervannslys, fontene og ekstra led lys med fargevalg som gir et flott lysterapisystem. Fra 2022 leveres badet med standard ozonanlegg (bakteriedreper).

Når du velger Vita Spa får du høyeste kvalitet på materialvalg. Vita Spa bruker også store ressurser på at alle produkter skal være så energivennlige og miljøriktige som mulig. Derfor er det naturlig at Vita Spa regnes som en av de beste produsentene på markedet. Vita Spa er amerikansk og produseres på fabrikken i Chandler, USA. Varemerket er synonymt med kvalitet, pålitelighet og bekvemmelighet til en overkommelig pris.

Kampanje kr 89.000,-

Du sparer kr 33.900,- (Veil. kr 122.900,-)

Et trygt valg!

En prisgunstig og dyp mellomstørrelse-modell

Med plass til 5 personer. Badet har et liggesete, to gode hjørneseter, og 2 seter hvor man sitter litt høyere. Badet leveres standard med LED undervannslys, lysfontene og ekstra led lys med fargevalg. Badet leveres med ozonanlegg inkludert i prisen (bakteriedreper).

Spesifikasjoner

Mål200 x 211 x 94
Vekt349 kg tørr, 1528 kg med vann
Vannmengde1252 liter (15 cm fra toppen)
Dyser33
Seter1 liggeseng + 4 sitteseter+ 1 "avkjølingssete"
Pumpe1 stk. 2-trinns 2hk
Varmeelement3 kw
Undervannslys:LED - undervannslys + 4 ekstra små led
Renseanlegg:2 stk. filter, til sammen 50 sq.ft filterflate
OzonanleggCD-ozonanlegg (inkl. i prisen)
Betjeningspanel:Digitalt betjenings/informasjonspanel
Lokk12 cm låsbart lokk
OmrammingExcel-X (vedlikeholdsfritt kompositt)
Strømtilkobling230V min 20A enfas eller 400V 16A trefas med nulleder

Skall

Kabinett

spabad-jacuzzi-vita-intrique-spatec-massasjebad

Overlegen kvalitet

Fokuset på alt vi gjør på Vita Spa er på deg som kunde, og alt starter md konstruksjon. Når du kjøper et Vita massasjebad kan du som kunde være trygg på at du har gjort en veldig god og smart investering. Det at kunden er 100% tilfreds er vårt fokus, og dette er synlig i hvert massasjebad vi produserer.

spabad fra vita har solid stålramme og lett tilgjengelig for service

Stålramme

Modellene Grand, Envie, Monarque og Presige har solid stålramme. Stålrammen er sinkbelagt og gir bra beskyttelse mot korrosjon. Designet på stålrammen gjør badene  servicevennlig slik at det er lett å komme til alle komponenter. Ikke minst kan service på massasjebadet gjøres der du har plassert det, ved at panelene rundt hele badet lett kan demonteres.

Exel-Xtm

Exel-X tm er laget ut av høy effekt kompositt, mens det ser ut som og føles som naturlig tre. Det er øko-vennlig, blir ikke påvirket av vær, trenger ikke beising og det er vedlikeholdsfritt.

Bunnpannen

Den Abs forseglete bunnen er en viktig bestandel i bærekonstruksjonen på Vita massasjebad. Konstruksjonen i ett stykke sørger for et robust fundament som forsegler bunnen av massasjebadet, det holder varmen inne samtidig som den holder fuktighet ute.

Northern Exposure Insulation System

Northern Exposure er det ultimate isolerings system. Den unike teknologien med termisk barriere resirkulerer gratis varme energi for mer effektiv oppvarming og lavere energi kostnader. Alle fire panelsidene av badet, samt gulvet og lokket er foret med reflekterende kopper materiale for a reflektere strålende varme energi generert fra pumpene tilbake til badet. Varmen absorberes tilbake til rørsystemet som bidrar til å heve vanntemperaturen, samt bevare varmen i vannet. Alt av eksteriør på massasjebadet er innpakket i 3M tm isolasjons ( vindtetter ) materiale tilsvarende det som brukes i vinter klær. Dette patentet med 3 lag sørger for at energien som lages i massasjebadet forblir i badet.

Vital Energy Isolasjon

Vital Energy Insulation har øko-vennlig resirkulert isolasjon laget av resirkulerte naturlige fibre. Denne isolasjonen inneholder ingen kjemiske irritanter, den er behandlet med borat-basert løsning/middel som hinder mugg/sopp-dannelse, pest-anngrep, samt virker brannhemmende. Vital Energy er godkjent av US Green building Council. Vårt nye energi effektive system bidrar også til enkel tilgang ved service, og badet kan re-installeres til fabrikk spesifikasjoner i løpet av få minutter. Systemet er tilgjengelig på 300 og 100 serien.

CleanZone tm

Clean Zone systemet er en patron som oksiderer og renser vannet i massasjebadet. Dette vann-rensesystemet vil automatisk vedlikeholde et klart vann samtidig som det minsker bruken av kjemikalier.

vita jacuzzi har clean zone system installert for rensing av vann
vita jacuzzi har clean zone system installert som dreper 99,9% av bakterier og virus

CleanZone tm II

Clean Zone tm II benytter samme teknikk som mange lokalsamfunn rundt i verden bruker for å rense drikke vannet. CleanZone tm II dreper 99,9 % av mikroorganismer, bakterier, virus og parasitter - noe som gjør det til perfekte sanitærsystem/rensesystem for et massasjebad.

Kraften i ozon og UV

Når CleanZone ozon systemet kombineres med Clean Zone II UVC lys teknologi, sørger det dobbelt filtrerings systemet for at maksimal mengde av vann passeres gjennom filtrene før det igjen føres inn i massasjebadet. Hva betyr dette? Krystall klart vann, minimalt med vedlikehold og en sunn, rensende opplevelse for deg!

Opplyste drikkeholdere

Modellene Grand, Envie, Prestige, Monarque og Joli har Led- opplyste drikkeholdere i ønsket farge. Dikken får samme farge som lyset. Fin effekt i mørket.

Lysfontene

Modellene Grand, Envie, Monarque og Prestige har 2 stk LED lysfontener med valgfri styrke og farge.

spatec kan vise til uavhengige tester av strømforbruket på 7 forskjellige boblebad

Strømforbruk

Energiforbruk er noe mange har spørsmål om når de skal kjøpe massasjebad. Det er et sentralt spørsmål. For å få bekreftet reelt forbruk på badene vi selger – har vi sammen med vår kollega i Sverige, Folkpool – fått Statens Tekniske Forskningsinstitutt i Borås til å gjøre uavhengige tester av strømforbruket på 7 forskjellige modeller.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette