River serien

River serien er vår nyeste motstrømsbasseng – serie med 4 ulike modeller. Det spesielle med riverserien er at motstrømmen lages av propelldrift og ikke trykk fra tradisjonelle pumper.

Propellen suger inn store mengder vann fra risten i enden- og langs kanten av bassenget og ved innsug i bunnen av bassenget. Propellen drives av en tilnærmet lydløs motor/turbin som er plassert i et tørt og varmt miljø rett over propellen. Vannet flommer ut av et utløp i enden av bassenget og gir en bred strøm i ønsket styrke uten luft og turbulens. Farten på propellen justeres fra styrke 1 – 9 og gir på full fart strøm nok til aktive svømmere. Noe annet genialt med riverserien er at mye av vannet som suges ned til propellen suges ned fra risten slik at bølger fra svømming, undervannstrening og lek  i liten grad skvulpes over bassengkanten. Risten fungere som en slags bølgebryter/ stopper. I motsatt ende av motstrømmen på 3 av modellene er det sittebenk med litt massasje. Den ene modellen er en såkalt dualtempmodell med eget massasjebad. Alle modellene leveres med brukervennlig digitalt Balboa styringssystem, renseanlegg med ozonering ( bakteriedreping ), varmeanlegg, undervannslys og låsbart thermolokk.

Detaljer

Kraftig motstrøm

Alle motstrømsbassengene fra JNJ har propelldrift. Dette betyr ekstra kraftig motstrøm uten luft i motstrømmen, kun vann som ”flommer” ut og ingen turbulens. Motstrømmen kan stilles fra trinn 1 til 9. Trinn 7, 8 og 9 er såpass kraftig at bassengene egner seg for gode svømmere.

River serien swimspa og motstrømsbasseng fra Spatec Norge - spa basseng for bruk inne og utendørs
River serien swimspa og motstrømsbasseng fra Spatec Norge - spa basseng for bruk inne og utendørs

Rist som demper bølger

En viktig detalj i JNJ motstrømsbasseng er en rist i sitteenden og på siden i dualtempbassenget. Under risten er det kraftig sug fra propellen. Dette betyr at risten virker som en slags bølgebryter. Vannet holder seg i bassenget på en måte som ikke er mulig i basseng uten denne detaljen. Aktive svømmere som naturlig nok lager mer bevegelser i vannet vil se at vannet ikke ”splasjer” over kanten.

Styring av motstrøm og basseng

Bassengene har en egen styring for propellen. Motstrømmen kan stilles fra trinn 1 – 9. Resten av bassenget stilles enkelt inn med Balboa kontrollpanel.

Lyd

Propell driften er nesten lydløs. Man hører kun vann som flommer utover i bassenget.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette