Spatec Namsen

Modell Spatec Namsen er vårt største motstrømsbasseng. Bassenget er hele 6,9 meter lang og 1,61 meter høy og egner seg perfekt til de som stiller store krav til kraft og størrelse. Motstrømmen lages av propelldrift fra to propeller og ikke trykk fra tradisjonelle pumper. Propellene suger inn store mengder vann  fra risten i enden av bassenget og ved 4 innsug i bunnen av bassenget. Propellene drives av to tilnærmet lydløs motor/turbin som er plassert i et tørt og varmt miljø rett over propellene. Vannet flommer ut av et stort utløp i enden av bassenget og gir en bred strøm i ønsket styrke uten luft og turbulens. Farten på propellene justeres fra styrke 1 – 9 og gir på full fart strøm nok til aktive svømmere. De fleste vil ikke klare å svømme på full styrke i dette bassenget. Mye av vannet som suges ned til propellen suges ned fra risten slik at bølger fra svømming, undervannstrening og lek i liten grad skvulpes over bassengkanten.  Risten fungere som en slags bølgebryter/ stopper. I motsatt ende av motstrømmen det sittebenk plass til 4 – 5 personer og noen dyser for litt  massasje. Bassenget leveres med brukervennlig digitalt Balboa styringssystem, renseanlegg med ozonering ( bakteriedreping ), varmeanlegg, undervannslys og låsbart thermolokk.

Spatec Namsen swimspa og motstrømsbasseng - spa basseng for bruk inne og utendørs

Spesifikasjoner

Mål690 x 228 x 161
Vekt1700 kg
Vannmengde12600 liter
Seter4 sitteseter
Motstrøm - drift2 stk. 2,8 KW pro swim pumper - propelldrift - 2 propeller
Pumper1 stk. 3 hk pumpe + 1 stk. 1 hk sirkulasjonspumpe
Strømtilkobling1 x 32A
RammeStålramme
Dyser24
Renseanlegg150 sq. Ft filterflate
LysLED undervannslys
OzonanleggStandard
Betjeningspanel:2 stk. Digitalt betjenings/informasjonspanel
Lokk12 cm låsbart lokk
OmrammingVedlikeholdsfri
FiberoptiskBassenget kan bestilles med 45 fiberoptiske lys

Kraftig motstrøm

Alle motstrømsbassengene fra JNJ har propelldrift. Dette betyr ekstra kraftig motstrøm uten luft i motstrømmen, kun vann som ”flommer” ut og ingen turbulens. Motstrømmen kan stilles fra trinn 1 til 9. Trinn 7, 8 og 9 er såpass kraftig at bassengene egner seg for gode svømmere.

River serien swimspa og motstrømsbasseng fra Spatec Norge - spa basseng for bruk inne og utendørs
River serien swimspa og motstrømsbasseng fra Spatec Norge - spa basseng for bruk inne og utendørs

Rist som demper bølger

En viktig detalj i JNJ motstrømsbasseng er en rist i sitteenden og på siden i dualtempbassenget. Under risten er det kraftig sug fra propellen. Dette betyr at risten virker som en slags bølgebryter. Vannet holder seg i bassenget på en måte som ikke er mulig i basseng uten denne detaljen. Aktive svømmere som naturlig nok lager mer bevegelser i vannet vil se at vannet ikke ”splasjer” over kanten.

Styring av motstrøm og basseng

Bassengene har en egen styring for propellen. Motstrømmen kan stilles fra trinn 1 – 9. Resten av bassenget stilles enkelt inn med Balboa kontrollpanel.

Lyd

Propell driften er nesten lydløs. Man hører kun vann som flommer utover i bassenget.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette