Våre motstrømsbasseng

Hydropool Swimspa

Spatec vil fra 2020 satse på to nye swimspamodeller fra Canadiske Hydropool. Hydropool produserer mange ulike motstrømsbasseng og har 2 helt unike toppmodeller; Executive trainer 16’ og Executive trainer 19’. Executive trainer modellene har spesielt god motstrøm uten turbulens fra geniale motstrømsdyser kalt T-Twin. Dysene er konstruert på en slik måte at vannet kommer ut i strie strømmer uten turbulens. Dette gjør at det blir lettere å svømme i strømmen uten å bli vippet ut til sidene. Bassenget er også klargjort for å feste stang med line og magebelte for de som vil svømme ekstra fort. En rist med innsug i motsatt ende av motstrømmen gjør at bølger fra svømming, undervannstrening og lek «splittes» og suges ned til filteret uten å skylle over kanten.

Vita motstrømsbasseng

Vita Motstrømsbasseng har ulike modeller med ulike kvaliteter. Alle bassengene leveres med solid stålramme slik at bassengene kan stå frittstående, eller felles helt eller delvis ned. Bassengene er godt isolert forberedt på vårt Norske klima med Thermo prinsippet. Vita motstrømsbasseng leveres med 2 til 6 motstrømsdyser med valgfri styrke på motstrømmen. Alle bassengene leveres med solid låsbart thermolokk, enkel digital Balboa styringssystem, filter/ ozonanlegg for best mulig rensing av vannet og bakteriedreping. God isolasjon ( til sammen ca. 10 cm ) og solide thermolokk sørger for energieffektive og strømgjerrige basseng . Kledningen er grå eller mahogany vedlikeholdsfrie paneler. For de som ønsker å svømme fort og trene hardt leveres bassengene med « fiskestang » med line og magebelte for ekstra motstand. Vanntrening gir som kjent høy forbrenning og minimale belastningskader på kropp og ledd.

River serien

River serien er vår nyeste motstrømsbasseng – serie med 4 ulike modeller. Det spesielle med riverserien er at motstrømmen lages av propelldrift og ikke trykk fra tradisjonelle pumper. Propellen suger inn store mengder vann fra risten i enden- og langs kanten av bassenget og ved innsug i bunnen av bassenget. Propellen drives av en tilnærmet lydløs motor/turbin som er plassert i et tørt og varmt miljø rett over propellen. Vannet flommer ut av et utløp i enden av bassenget og gir en bred strøm i ønsket styrke uten luft og turbulens. Farten på propellen justeres fra styrke 1 – 9 og gir på full fart strøm nok til aktive svømmere. Noe annet genialt med riverserien er at mye av vannet som suges ned til propellen suges ned fra risten slik at bølger fra svømming, undervannstrening og lek  i liten grad skvulpes over bassengkanten. Risten fungere som en slags bølgebryter/ stopper. I motsatt ende av motstrømmen på 3 av modellene er det sittebenk med litt massasje. Den ene modellen er en såkalt dualtempmodell med eget massasjebad. Alle modellene leveres med brukervennlig digitalt Balboa styringssystem, renseanlegg med ozonering ( bakteriedreping ), varmeanlegg, undervannslys og låsbart thermolokk.

Swim serien

I en jungel av swimspa fra Kina på det norske markedet har også vi valgt å ta inn en serie rimeligere swimspa fra en produsent i Kina. Dette er en stor kinesisk produsent og er de samme som produserer vår riverserie. I et marked med kinesiske motstrømsbasseng til skyhøye førpriser og faste høye «rabatter» på 40, 50 og 60% som alle alltid får, velger vi heller å kalle det fast lav pris for å ikke overselge produktet. Alle badene i Swim serien selges som standard med det produsenten kaller ekstra isolasjonspakke; Bedre bunnplate, mer isolasjon inn mot karet og isolasjon i yttervegg. Swim serien har også Balboa styring. Balboa er mye brukt amerikansk produkt og brukes på en del av våre amerikanske bad som vi har lang og god erfaring med.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette