Vita motstrømsbasseng

Vita Motstrømsbasseng, produsert i USA leveres i 3 ulike modeller. Alle bassengene leveres med solid stålramme slik at bassengene kan stå frittstående, felles helt eller delvis ned. Bassengene er godt isolert forberedt på vårt kalde klima med Thermo prinsippet.

Vita motstrømsbasseng leveres med 2 til 6 motstrømsdyser med valgfri styrke på motstrømmen. Alle bassengene leveres med solid låsbart thermolokk, enkel digital Balboa styringssystem, filter/ ozonanlegg for best mulig rensing av vannet og bakteriedreping. God isolasjon (til sammen ca. 10 cm) og solide thermolokk sørger for energieffektive og strømgjerrige basseng. Kledningen er grå eller mahogany vedlikeholdsfrie paneler. For de som ønsker å svømme fort og trene hardt leveres bassengene med «fiskestang» med line og magebelte for ekstra motstand. Vanntrening gir som kjent høy forbrenning og minimale belastningskader på kropp og ledd. Alle bassengene er forberedt på ulike undervannsøvelser – strikkøvelser.

Kr 350.000,-

Kr 400.000,-

Kr 290.000,-

Detaljer

Stålramme

Allle Vita motstrømsbasseng har solid stålramme. Bassengene er selvbærende og kan plasserer på bakken, delvis nedfelt eller helt nedfelt.

Exel-Xtm

Exel-X tm er laget ut av høy effekt kompositt, mens det ser ut som og føles som naturlig tre. Det er øko-vennlig, blir ikke påvirket av vær, trenger ikke beising og det er vedlikeholdsfritt.

Northern Exposure Insulation System

Northern Exposure er det ultimate isolerings system. Den unike teknologien med termisk barriere resirkulerer gratis varme energi for mer effektiv oppvarming og lavere energi kostnader. Alle fire panelsidene av badet, samt gulvet og lokket er foret med reflekterende kopper materiale for a reflektere strålende varme energi generert fra pumpene tilbake til badet. Varmen absorberes tilbake til rørsystemet som bidrar til å heve vanntemperaturen, samt bevare varmen i vannet. Alt av eksteriør på massasjebadet er innpakket i 3M tm isolasjons ( vindtetter ) materiale tilsvarende det som brukes i vinter klær. Dette patentet med 3 lag sørger for at energien som lages i massasjebadet forblir i badet.

CleanZone tm

Clean Zone systemet er en patron som oksiderer og renser vannet i massasjebadet. Dette vann-rensesystemet vil automatisk vedlikeholde et klart vann samtidig som det minsker bruken av kjemikalier.

CleanZone tm II

Clean Zone tm II benytter samme teknikk som mange lokalsamfunn rundt i verden bruker for å rense drikke vannet. CleanZone tm II dreper 99,9 % av mikroorganismer, bakterier, virus og parasitter – noe som gjør det til perfekte sanitærsystem/rensesystem for et massasjebad.

Kraften i ozon og UV

Når CleanZone ozon systemet kombineres med Clean Zone II UVC lys teknologi, sørger det dobbelt filtrerings systemet for at maksimal mengde av vann passeres gjennom filtrene før det igjen føres inn i massasjebadet. Hva betyr dette? Krystall klart vann, minimalt med vedlikehold og en sunn, rensende opplevelse for deg!

Lysfontene

Motstrømsbassengene fra Vita har 4 – 6 lysfontener.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette