Vita VM6

Ny Vita Modell 2018. Modellen har hele 3kraftige motstrømsdyser og god plass til svømming og undervannstrening. For de som ønsker å svømme fort og trene hardt leveres bassengene med «fiskestang» med line og magebelte for ekstra motstand. Over motstrømsdysene er det en solid bøyle for å holde seg i for god balanse ved bruk av undervannsøvelser. Bassenget har 3 gode sitteseter avgrenset fra svømmedelen med mange dyser og variert massasje. Sittesetene har også nakkeputer for best mulig komfort. Bassenget har 4 lys-fontener med valgfri farge. Lysfontenene gir fin stemning i mørket. Badet er hele 155 cm høyt, som gir ekstra god dybde og komfort.

Vita VM6 swimspa og motstrømsbasseng – spa basseng for bruk inne og utendørs

Spesifikasjoner

Mål483 x 229 x 155
Vektca 1361 kg tørr, ca 7167 kg med vann
VannmengdeMotstrøm: ca 6057 liter
Dyser3 Swim Jets. 27 Hydrotherapi Jets. 4 Casade Jets
Seter i basseng3 seter med massasje
Pumper4 pumper - 2 x 3 hk pumper (2-trinspumpe) + 2 x 3 hk (1-trinnspumpe)
Undervannslys2 stk LED - undervannslys + ekstar led i vannlinje
Renseanlegg3 stk. filter
OzonanleggCleanZone Ultra
Betjeningspanel1 stk. digitalt betjenings/informasjonspanel
Lokk12 cm låsbart lokk
OmrammingVedlikeholdfri
EkstraFiskestang" m/line og magebelte for ekstra svømmemotstand. Exercise kit

Skall

Kabinett

Stålramme

Allle Vita motstrømsbasseng har solid stålramme. Bassengene er selvbærende og kan plasserer på bakken, delvis nedfelt eller helt nedfelt.

Exel-Xtm

Exel-X tm er laget ut av høy effekt kompositt, mens det ser ut som og føles som naturlig tre. Det er øko-vennlig, blir ikke påvirket av vær, trenger ikke beising og det er vedlikeholdsfritt.

Northern Exposure Insulation System

Northern Exposure er det ultimate isolerings system. Den unike teknologien med termisk barriere resirkulerer gratis varme energi for mer effektiv oppvarming og lavere energi kostnader. Alle fire panelsidene av badet, samt gulvet og lokket er foret med reflekterende kopper materiale for a reflektere strålende varme energi generert fra pumpene tilbake til badet. Varmen absorberes tilbake til rørsystemet som bidrar til å heve vanntemperaturen, samt bevare varmen i vannet. Alt av eksteriør på massasjebadet er innpakket i 3M tm isolasjons ( vindtetter ) materiale tilsvarende det som brukes i vinter klær. Dette patentet med 3 lag sørger for at energien som lages i massasjebadet forblir i badet.

CleanZone tm

Clean Zone systemet er en patron som oksiderer og renser vannet i massasjebadet. Dette vann-rensesystemet vil automatisk vedlikeholde et klart vann samtidig som det minsker bruken av kjemikalier.

CleanZone tm II

Clean Zone tm II benytter samme teknikk som mange lokalsamfunn rundt i verden bruker for å rense drikke vannet. CleanZone tm II dreper 99,9 % av mikroorganismer, bakterier, virus og parasitter – noe som gjør det til perfekte sanitærsystem/rensesystem for et massasjebad.

Kraften i ozon og UV

Når CleanZone ozon systemet kombineres med Clean Zone II UVC lys teknologi, sørger det dobbelt filtrerings systemet for at maksimal mengde av vann passeres gjennom filtrene før det igjen føres inn i massasjebadet. Hva betyr dette? Krystall klart vann, minimalt med vedlikehold og en sunn, rensende opplevelse for deg!

Lysfontene

Motstrømsbassengene fra Vita har 4 – 6 lysfontener.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette