Vita WM8

Modell WM 8 er Vitas nyeste modell. WM 8 er en såkalt dualtempmodell med motstrømsbasseng og massasjebad i samme enhet. Velg for eksempel 30 grader i motstrømsbassenget og 39 grader i massasjebadet. Motstrømsbassenget har nye motstrømsdyser type XStream Force Jet for best mulig motstrøm uten turbulens i vannet. For de som ønsker å svømme fort og trene hardt leveres bassengene med « fiskestang » med line og magebelte for ekstra motstand. Bassengdelens utforming gir mulighet for god plass til svømming samtidig som det er  5 sitteplasser. To trapper gjør det enkel og gå inn og ut av bassenget. Over motstrømsdysene er det en solid bøyle for å holde seg i for god balanse ved bruk av undervannsøvelser. Massasjebad delen har til sammen 5 sitteplasser hvor av to spesielt gode skråstilte seter med  mange dyser og god massasje. Fontene med valgfri farge på lyset gir fin stemning i mørket.

Vita WM8 swimspa og motstrømsbasseng - spa basseng for bruk inne og utendørs

Spesifikasjoner

Mål553 x 229 x 135
Vektca. 1400 kg tørr, ca. 9000 kg med vann
VannmengdeMotstrøm: ca. 6100 liter + Massasjebad 1400 liter
DyserTil sammen 31 dyser
Seter i basseng5 seter i massasjebad - 1 sete i basseng
Pumper3 pumper - 3 x 6 hk pumper (2-trinspumpe)
Undervannslys:2 stk LED - undervannslys + ekstar led i vannlinje
Renseanlegg:4 stk. filter i basseng + 1 stk. filter i massasjebadet
OzonanleggUV-ozonanlegg
Betjeningspanel:2 stk. Digitalt betjenings/informasjonspanel
Lokk12 cm låsbart lokk
OmrammingVedlikeholdfri
EkstraFiskestang" m line og magebelte for ekstra svømmemotstand

Skall

Kabinett

Stålramme

Allle Vita motstrømsbasseng har solid stålramme. Bassengene er selvbærende og kan plasserer på bakken, delvis nedfelt eller helt nedfelt.

Exel-Xtm

Exel-X tm er laget ut av høy effekt kompositt, mens det ser ut som og føles som naturlig tre. Det er øko-vennlig, blir ikke påvirket av vær, trenger ikke beising og det er vedlikeholdsfritt.

Northern Exposure Insulation System

Northern Exposure er det ultimate isolerings system. Den unike teknologien med termisk barriere resirkulerer gratis varme energi for mer effektiv oppvarming og lavere energi kostnader. Alle fire panelsidene av badet, samt gulvet og lokket er foret med reflekterende kopper materiale for a reflektere strålende varme energi generert fra pumpene tilbake til badet. Varmen absorberes tilbake til rørsystemet som bidrar til å heve vanntemperaturen, samt bevare varmen i vannet. Alt av eksteriør på massasjebadet er innpakket i 3M tm isolasjons ( vindtetter ) materiale tilsvarende det som brukes i vinter klær. Dette patentet med 3 lag sørger for at energien som lages i massasjebadet forblir i badet.

CleanZone tm

Clean Zone systemet er en patron som oksiderer og renser vannet i massasjebadet. Dette vann-rensesystemet vil automatisk vedlikeholde et klart vann samtidig som det minsker bruken av kjemikalier.

CleanZone tm II

Clean Zone tm II benytter samme teknikk som mange lokalsamfunn rundt i verden bruker for å rense drikke vannet. CleanZone tm II dreper 99,9 % av mikroorganismer, bakterier, virus og parasitter – noe som gjør det til perfekte sanitærsystem/rensesystem for et massasjebad.

Kraften i ozon og UV

Når CleanZone ozon systemet kombineres med Clean Zone II UVC lys teknologi, sørger det dobbelt filtrerings systemet for at maksimal mengde av vann passeres gjennom filtrene før det igjen føres inn i massasjebadet. Hva betyr dette? Krystall klart vann, minimalt med vedlikehold og en sunn, rensende opplevelse for deg!

Lysfontene

Motstrømsbassengene fra Vita har 4 – 6 lysfontener.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette