Vita XL4

Modell XL4 er et lite og  kompakt motstrømsbasseng. Bassenget tar ikke stor plass, men er stort nok for god svømmetrening og undervannsøvelser. I motsatt ende av motstrømmen er det 3 sitteplasser. To av sitteplassene har godt med dyser og massasje. For de som ønsker å svømme fort og trene hardt leveres bassengene med « fiskestang » med line og magebelte for ekstra motstand. Over motstrømsdysene er det en solid bøyle for å holde seg i for god balanse ved bruk av undervannsøvelser. Bassenget har 6 lysfontener med valgfri farge. Lysfontenene gir fin stemning i mørket.

Vita XL4 swimspa og motstrømsbasseng - spa basseng for bruk inne og utendørs

Spesifikasjoner

Mål427 x 228 x 127
Vekt1134 kg tørr, 5851 kg med vann
Vannmengde4921 liter
DyserTil sammen 23 dyser
Seter i basseng2 "bøtteseter" + 1 sittesete
Pumper2 pumper - 2 x 6 hk pumper (2-trinspumpe)
Undervannslys:2 stk LED - undervannslys (21 dioder m/farger)
Renseanlegg:2 stk. filter
OzonanleggUV-ozonanlegg
Betjeningspanel:Digitalt betjenings/informasjonspanel
Lokk12 cm låsbart lokk
OmrammingVedlikeholdfri
EkstraFiskestang" m line og magebelte for ekstra svømmemotstand

Skall

Kabinett

Stålramme

Allle Vita motstrømsbasseng har solid stålramme. Bassengene er selvbærende og kan plasserer på bakken, delvis nedfelt eller helt nedfelt.

Exel-Xtm

Exel-X tm er laget ut av høy effekt kompositt, mens det ser ut som og føles som naturlig tre. Det er øko-vennlig, blir ikke påvirket av vær, trenger ikke beising og det er vedlikeholdsfritt.

Northern Exposure Insulation System

Northern Exposure er det ultimate isolerings system. Den unike teknologien med termisk barriere resirkulerer gratis varme energi for mer effektiv oppvarming og lavere energi kostnader. Alle fire panelsidene av badet, samt gulvet og lokket er foret med reflekterende kopper materiale for a reflektere strålende varme energi generert fra pumpene tilbake til badet. Varmen absorberes tilbake til rørsystemet som bidrar til å heve vanntemperaturen, samt bevare varmen i vannet. Alt av eksteriør på massasjebadet er innpakket i 3M tm isolasjons ( vindtetter ) materiale tilsvarende det som brukes i vinter klær. Dette patentet med 3 lag sørger for at energien som lages i massasjebadet forblir i badet.

CleanZone tm

Clean Zone systemet er en patron som oksiderer og renser vannet i massasjebadet. Dette vann-rensesystemet vil automatisk vedlikeholde et klart vann samtidig som det minsker bruken av kjemikalier.

CleanZone tm II

Clean Zone tm II benytter samme teknikk som mange lokalsamfunn rundt i verden bruker for å rense drikke vannet. CleanZone tm II dreper 99,9 % av mikroorganismer, bakterier, virus og parasitter – noe som gjør det til perfekte sanitærsystem/rensesystem for et massasjebad.

Kraften i ozon og UV

Når CleanZone ozon systemet kombineres med Clean Zone II UVC lys teknologi, sørger det dobbelt filtrerings systemet for at maksimal mengde av vann passeres gjennom filtrene før det igjen føres inn i massasjebadet. Hva betyr dette? Krystall klart vann, minimalt med vedlikehold og en sunn, rensende opplevelse for deg!

Lysfontene

Motstrømsbassengene fra Vita har 4 – 6 lysfontener.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette