Besøk vår YouTube kanal

Følg oss på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Spatec Norge As – i Norge siden 1997!

Helt siden massasjebad for helårs utebruk ble et kjent begrep i 1997, har Spatec Norge As vært en sentral aktør på det norske markedet. Vårt mål er å levere gode massasjebad og motstrømsbasseng (eller swimspa, spabad, boblebad, hottubs, jacuzzi, massasjebad for utebruk som det også kalles), samt yte optimal service slik at våre kunder til enhver tid føler seg trygge på sin investering.

Vi startet opp med produsenten Dimension One Spas i 1999, og de har vi fortsatt som leverandør. I tillegg har vi utvidet med Nordic products og Vita Spas også fra USA. Utvalget er derfor større nå enn det var i 1997, men hovedfokuset er fortsatt å levere gode produkter og best mulig service.

Vårt slagord er « Et trygt valg». Dette er et slagord vi tillater oss å bruke da vi i å har 20 års erfaring og egen velfungerende serviceavdeling med 3 faste ansatte med til sammen 30 års erfaring. Der vi ikke har egne servicemenn eller forhandlere allierer vi oss med våre kunders elektrikere, rørleggere eller lokale hvitevarereparatører for å løse eventuelle problemer uansett hvor i landet badet er levert.

Massasjebad og motstrømsbasseng er våre hovedprodukter. I tillegg til dette leverer vi utepeiser i rustfritt stål fra Østerrike, utdusjer i rustfritt stål fra Spania, og parasoller av høy kvalitet produsert i Italia.

En investering i massasjebad eller motstrømsbasseng skal gi deg glede i mange år framover. Det er derfor viktig å fokusere på kvalitet og en stabil leverandør som yter service og som tar kundene på alvor 3, 5, 10 år osv. etter at badet er levert og betalt. Ta turen innom vårt showrom i Lier hvor du kan se og prøve mange modeller. Du vil her se at våre massasjebad er av høy kvalitet, med god sittekomfort og med smakfullt design.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette