Levering

Levering av massasjebad og motstrømsbasseng

Det viktigste når et massasjebad eller motstrømsbasseng skal leveres er å ha plattingen klar. En platting må være i vater og kan være av trykkimpregnert tre, vedlikeholdsfrie materialer, beleggningsstein, skifer eller en støpt betongplate. Noen bruker også en «pute» med grus og for eksempel 5 løse trykkimpregnerte bord som ligger stabilt og i vater på grusen, slik at badet kommer litt opp fra grusen. På grusen kan det også legges et lag med 5 cm styrofoam. Badet settes da rett på styrofoamplatene, og får med det 5 cm ekstra isolasjon i bunnen. Hvis badet felles ned i en terrasse,er det alltid viktig å tenke på at det må lages luke/ tilkomst til teknisk rom. Husk også god drenering hvis badet plasseres nede i terrenget.

Ofte er det en av våre servicemenn som leverer og igangkjører badet hjemme hos kunde. Hvis vi kommer til med vår spahenger der badet skal plasseres, og badet kan sklis av vår henger- kaller vi det en enkel levering. Hvis badet må heises på plass med kranbil, er det vanlig at vi eller vår kunde avtaler tidspunkt med en kranbil. Da bringer vi badet til vår kundes hus eller hytte, og badet heises fra vår henger og på plass. Det er også vanlig at badet hentes på vårt lager av en kranbil og kjøres rett til kunde.

Mange kunder kommer til oss med egen henger, og får badet heist rett på hengeren. Eventuelt at vår kunde låner vår henger. Vi kaller dette at badet leveres ferdig stroppet på vår henger. Våre kunder kjører badet hjem eller på hytta, og leverer hengeren dagen etter eller over helgen.

Ofte blir badene hentet på vårt lager i Drammen, og fraktet med lastebil til nærmeste terminal der vår kunde bor . Når badet er på terminal hentes badet av vår kunde med egen henger, eller at lastebil med løftelem eller lastebil med kran frakter badet til våre kunder.

Skal badet leveres høyt oppe eller langt unna parkeringsmuligheter brukes det mobilkran med lang rekkevidde.

En sjelden gang hvert år hvis det er umulig å komme til med henger eller kranbil leverer vi bad med helikopter. Da blir det avtalt et landing sted så nær leveringssted som mulig. Vi frakter badet til landingsplassen med henger eller lastebil. Helikopteret stropper badet forsvarlig og flyr badet frem til vår kundes hus eller hytte. Badene landes sakte og forsiktig av piloten med en imponerende presisjon. Vi er da alltid tilstede og tar i mot badet sammen med våre kunder.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette