Motstrømsbasseng / swimspa

Spatec har siden 2002 solgt motstrømsbasseng (også kalt  swimspa) i Norge. Motstrømsbassengene gir deg mulighet til å svømme og trene i varmt vann ute i din egen hage året rundt. Alle våre swimspa er godt isolert og leveres som standard med tykke låsbare thermolokk. Badesesongen utvides derfor fra 3 – 4 mnd. i vanlige svømmebasseng til 12 mnd. i et av våre motstrømsbasseng. Alle modeller kan valgfritt justere temperaturen fra 20 – 40 grader varme. Noen liker å trene hardt i 27 – 30 grader, men andre liker å flyte rundt i godt varmt vann opp mot 38 grader. Vanntrening gir som kjent høy forbrenning og minimale belastningskader på kropp og ledd. Noen velger uansett å montere motstrømsbassenget inne for å svømme bade inne i varmen. Kanskje spesielt på fjellhytter hvor til tider surt vinter-vær og vind gjør det mer fristende å bade inne. For de som ønsker både motstrømsbasseng og massasjebad er det da naturlig å plassere massasjebadet ute.

Alle våre swimspa leveres komplett med varmeanlegg, renseanlegg, enkel elektronisk betjening, låsbart lokk og omramming i cedertre eller vedlikeholdsfri kledning. Bassengene er selvbærende og kan plasseres på bakken, de kan også  felles helt eller delvis ned.

Bassengene heises på plass med kranbil eller mobilkran for lengre løft eller helikopter. Bassengene trenger ingen fast vanntilkobling,  kun strøm. Enkel og rimelig installasjon sammenlignet med et stort plassbygd basseng.

Alle modellene har valgfri styrke på motstrømmen. Noen av modellene er utviklet og forberedt på  mange ulike typer undervannstrening som undervannsroing og diverse undervanns strikkøvelser mens andre er konstruert for spesielt sterk motstrøm til de som stiller krav til best mulig  svømmetrening.

Aqua Fit, Vita motstrømsbasseng og River serien er 3 ulike grupper med motstrømsbasseng, alle med sine kvaliteter tilpasset den enkeltes krav, ønsker og behov.

Trening i swimspa fra Spatec Norge

Treningsmuligheter

Vanntrening gir som kjent høy forbrenning og minimale belastningskader på kropp og ledd.

Roing og trening i swimspa fra Spatec Norge

Referanse

Vi har hatt vårt basseng siden 2005 og er fremdeles storfornøyd. Vår beste investering!

Swimspa levert av Spatec Norge

Inspirasjon

Bli inspirert med bilder fra forskjellige installasjoner fra kunder og leverandører.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette