Motstrømsbasseng / swimspa

Spatec har siden 2002 solgt motstrømsbasseng (også kalt swimspa) i Norge. Motstrømsbassengene gir deg mulighet til å svømme og trene i varmt vann ute i din egen hage året rundt. Alle våre swimspa er godt isolert og leveres som standard med tykke låsbare thermolokk. Badesesongen utvides derfor fra 3 – 4 mnd. i vanlige svømmebasseng til 12 mnd. i et av våre motstrømsbasseng.

Store rabatter på alle utstillingsmodeller – RING OSS!

Henrik Christiansen tester motstrømsbasseng River Executive Trainer hos Spatec Norge

Henrik Christiansen tester motstrømsbasseng

Spatec hadde besøk av TV2 og svømme-esset Henrik Christiansen, som testet og godkjente vårt nye motstrømsbasseng River Executive Trainer – som en erstatning for stengte svømmehaller i Koronatiden.

Våre motstrømsbasseng / swimspa

Klikk deg videre nedenfor for en oversikt og mer informasjon om de forskjellige modellene

Trening i swimspa fra Spatec Norge

Treningsmuligheter

Vanntrening gir som kjent høy forbrenning og minimale belastningskader på kropp og ledd.

Roing og trening i swimspa fra Spatec Norge

Referanse

Vi har hatt vårt basseng siden 2005 og er fremdeles storfornøyd. Vår beste investering!

Se et utvalg innstallasjoner av swimspa levert av Spatec Norge

Inspirasjon

Bli inspirert med bilder fra forskjellige installasjoner fra kunder og leverandører.

Swimspa fra Spatec Norge

Alle våre modeller av motstrømsbasseng kan valgfritt justere temperaturen fra 20 – 40 grader varme. Noen liker å trene hardt i 27 – 30 grader, men andre liker å flyte rundt i godt varmt vann opp mot 38 grader. Vanntrening gir som kjent høy forbrenning og minimale belastningskader på kropp og ledd. Noen velger uansett å montere motstrømsbassenget inne for å svømme bade inne i varmen. Kanskje spesielt på fjellhytter hvor til tider surt vinter-vær og vind gjør det mer fristende å bade inne. For de som ønsker både motstrømsbasseng og massasjebad er det da naturlig å plassere massasjebadet ute.

Alle våre swimspa leveres komplett med varmeanlegg, renseanlegg, enkel elektronisk betjening, låsbart lokk og omramming i cedertre eller vedlikeholdsfri kledning. Bassengene er selvbærende og kan plasseres på bakken, de kan også  felles helt eller delvis ned.

Bassengene heises på plass med kranbil eller mobilkran for lengre løft eller helikopter. Bassengene trenger ingen fast vanntilkobling,  kun strøm. Enkel og rimelig installasjon sammenlignet med et stort plassbygd basseng.

Alle modellene har valgfri styrke på motstrømmen. Noen av modellene er utviklet og forberedt på  mange ulike typer undervannstrening som undervannsroing og diverse undervanns strikkøvelser mens andre er konstruert for spesielt sterk motstrøm til de som stiller krav til best mulig  svømmetrening.

Vita motstrømsbasseng, River serien og Swim serien er 3 ulike grupper med motstrømsbasseng, alle med sine kvaliteter tilpasset den enkeltes krav, ønsker og behov.

Våre bestselgende motstrømsbasseng

vita xl4 swimspa og motstrømsbasseng fra spatec

Vita XL4

Modell XL4 er et lite og kompakt motstrømsbasseng. Bassenget tar ikke stor plass, men er stort nok for god svømmetrening og undervannsøvelser. I motsatt ende av motstrømmen er det 3 sitteplasser. To av sitteplassene har godt med dyser og massasje.

vita wm8 swimspa og motstrømsbasseng fra spatec

Vita WM8

Modell WM 8 er Vitas nyeste modell. WM 8 er en såkalt dualtempmodell med swimspa og massasjebad i samme enhet. Velg for eksempel 30 grader i motstrømsbassenget og 39 grader i massasjebadet. Motstrømsbassenget har nye motstrømsdyser type XStream Force Jet for best mulig motstrøm uten turbulens i vannet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette