Massasjebad

Helt siden massasjebad (jacuzzi / boblebad) for helårs utebruk ble et kjent begrep i 1997 har Spatec Norge AS vært en sentral aktør på det norske markedet. Vårt mål er å levere gode utendørs massasjebad og motstrømsbassseng, samt yte optimal service slik at våre kunder til enhver tid føler seg trygg på sin investering.

Nå er det vinterkampanje!
Gjør et godt kjøp.

Litt om Dimension One

Dimension One har produsert massasjebad i 40 år, og er ledende i utviklingen når det gjelder ergonomi og funksjoner. Med flest patenter i bransjen har de bedre løsninger når det kommer til rensing og massasje. Dette er merket for deg som vil ha det mest påkostede massasjebadet uten kompromisser, et massasjebad/jacuzzi utenom det vanlige.

Historien om Dimension One Spas, D1 spas, begynner i Le Mesa i California i 1977, samme året som star Wars har premiere i London, Elvis har sin siste konsert, windsurfing slår igjennom og Jimmy Carter er president i USA. Den første Dimension One Spas butikken åpner, og reisen til dagens posisjon som et av verdens ledende produsenter av massasjebad starter – med base i Carlsbad, California.

Dimension One Spas har gjennom flere unike patenter bidratt til å utvikle massasjebad/boblebad til en større opplevelse, en opplevelse uten kompromisser. Rundt 1981 produserte de det første fullt isolerte massasjebadet, i 1983 ble Ultra Lounge lansert som satte standarden for hvor behagelig et liggesete skal utformes og i 1988 var Dimension One spas først ute med et system med ozonrenseanlegg. Disse innovasjonene har siden blitt fulgt opp av mange fler, som for eksempel den patenterte lekre buede designen ( Bay serien) samt bransjens første system med «vandrende» massasje «Dynamic Massage sequenser».

Dimension One spas har som eneste selskap i bransjen fått Silver Medal Shingo prisen, en prestisjetung pris for produsenter i verdensklasse. I dag er Dimension One spas et premium merke for deg som vil ha et massasjebad utenom «det vanlige»

En personlig massør

Til tross for den avanserte teknikken, eller kanskje takket være den –er Dimension One Spas lett å bruke. Fra det brukervennlige styringspanelet styrer du enkelt alle funksjoner.

Behagelig og enkelt vedlikehold

Når du kjøper et Dimension One Spa boblebad/jacuzzi er det for å nyte, ikke for å få mer arbeid. Derfor er alle modeller utstyrt med helautomatisk vannbehandlingssystem og frostvakt som starter pumpene automatisk ved fare for frysing/frost. Filtersykluser og andre system er forhåndsinnstilte, men kan enkelt programmeres om.

Eksempler på strømforbruk med boblebad, jacuzzi og massasjebad

Strømforbruk

Vi har fått utført uavhengige tester

Det er mye helse og velvære forbundet med et boblebad, jacuzzi og massasjebad

Helse & velvære

Kjenn roen med et avslappende bad

Garanti og serviceapparat er viktig ved kjøp av boblebad, jacuzzi og massasjebad

Service

Et solid serviceapparat er viktig for din investering

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette