Massasjebad – En mental ladestasjon

Utendørs massasjebad og spabad

Helt siden massasjebad (jacuzzi / boblebad / spabad) for helårs utendørs bruk ble et kjent begrep i 1997 har Spatec Norge AS vært en sentral aktør på det norske markedet. Vårt mål er å levere gode utendørs massasjebad, jacuzzi og motstrømsbassseng, samt yte optimal service slik at våre kunder til enhver tid føler seg trygg på sin investering.

Store rabatter på alle utstillingsmodeller – RING OSS!

Vi har nå kampanje­priser på flere modeller!
Kjøp ditt utendørs boblebad nå.

Spatec Norge tilbyr finasiering av ditt spabad

Våre massasjebad og spabad

Klikk deg videre nedenfor for en oversikt og mer informasjon om de forskjellige modellene

Eksempler på strømforbruk med boblebad, jacuzzi og massasjebad

Strømforbruk

Vi har fått utført uavhengige tester

Det er mye helse og velvære forbundet med et boblebad, jacuzzi og massasjebad

Helse & velvære

Kjenn roen med et avslappende bad

Garanti og serviceapparat er viktig ved kjøp av boblebad, jacuzzi og massasjebad

Service

Et solid serviceapparat er viktig for din investering

Litt om Dimension One

Dimension One har produsert massasjebad og utendørs spabad i 40 år, og er ledende i utviklingen når det gjelder ergonomi og funksjoner. Med flest patenter i bransjen har de bedre løsninger når det kommer til rensing og massasje. Dette er merket for deg som vil ha det mest påkostede massasjebadet uten kompromisser, et massasjebad/jacuzzi utenom det vanlige.

Historien om Dimension One Spas, D1 spas, begynner i Le Mesa i California i 1977, samme året som star Wars har premiere i London, Elvis har sin siste konsert, windsurfing slår igjennom og Jimmy Carter er president i USA. Den første Dimension One Spas butikken åpner, og reisen til dagens posisjon som et av verdens ledende produsenter av massasjebad starter – med base i Carlsbad, California.

Dimension One Spas har gjennom flere unike patenter bidratt til å utvikle massasjebad/boblebad til en større opplevelse, en opplevelse uten kompromisser. Rundt 1981 produserte de det første fullt isolerte massasjebadet, i 1983 ble Ultra Lounge lansert som satte standarden for hvor behagelig et liggesete skal utformes og i 1988 var Dimension One spas først ute med et system med ozonrenseanlegg. Disse innovasjonene har siden blitt fulgt opp av mange fler, som for eksempel den patenterte lekre buede designen ( Bay serien) samt bransjens første system med «vandrende» massasje «Dynamic Massage sequenser».

Dimension One spas har som eneste selskap i bransjen fått Silver Medal Shingo prisen, en prestisjetung pris for produsenter i verdensklasse. I dag er Dimension One spas et premium merke for deg som vil ha et massasjebad utenom «det vanlige»

En personlig massør

Til tross for den avanserte teknikken, eller kanskje takket være den –er Dimension One Spas lett å bruke. Fra det brukervennlige styringspanelet styrer du enkelt alle funksjoner.

Behagelig og enkelt vedlikehold

Når du kjøper et Dimension One Spa boblebad/jacuzzi er det for å slappe av, ikke for å få mer arbeid. Derfor er alle modeller utstyrt med helautomatisk vannbehandlingssystem og frostvakt som starter pumpene automatisk ved fare for frysing/frost. Filtersykluser og andre system er forhåndsinnstilte, men kan enkelt programmeres om.

Våre bestselgende massasjebad

Vårt bestselgende massasjebad Vita Intrique

Vita Intrique

Et prisgunstig utendørs spabad og dyp mellomstørrelse-modell med plass til 5 personer. Boblebadet har et liggesete, to gode hjørneseter, og 2 seter hvor man sitter litt høyere. Dette utendørs spabadet leveres standard med LED undervannslys, lysfontene og ekstra led lys med fargevalg. CD-Ozonanlegg er inkludert i prisen (bakteriedreper).

Vår prisgunstige bestselger utendørs jacuzzi i mellomstørrelsen

Dream

Vår prisgunstige bestselger utendørs jacuzzi i mellomstørrelsen. Jacuzzien har liggesete og plass til 6 personer. Skråstilte hjørneseter gir den beste sittestilling. 2 kraftige massasjepumper gir sterk og god massasje i 33 dyser. Dette utendørs massasjebadet leveres med sirkulasjonspumpe og avansert ozon anlegg, fontene og undervannslys.

Vår prisgunstige modell utendørs spabad uten liggesete i mellomstørrelsen

Breeze

Prisgunstig modell uten liggesete i mellomstørrelsen. Karet har liggesete og plass til 6-7 personer. Skråstilte hjørneseter gir den beste sittestilling. 2 kraftige massasjepumper gir sterk og god massasje i 35 dyser. Karet leveres med sirkulasjonspumpe og avansert ozon anlegg, fontene og undervannslys.

Meridian er et stort utendørs boblebad uten liggesete fra Spatec Norge

Meridian

Stort massasjebad uten liggesete. Badet har plass til 6-8 personer med ulike sittehøyder som gjør badet brukervennlig for store og små. Massasjebadet har sterk massasje og 2 stk. stillbare nakkeputer m/nakkemassasje.

Nordic Impulse DP er ett av våre mest solgte utendørs massasjebad.

Nordic Impulse DP

Nordic Impulse DP er ett av våre mest solgte utendørs massasjebad. Ett komplett utendørs boblebad som rommer hele familien. Massasjebadet gir massasje gjennom 13 jetdyser, og disse kan individuelt styres trinnløst i hardhet (via luftinnblanding). Spabadet har innebygget ozonrensing (ekstra) som gir bedre vannkvalitet og enklere vedlikehold.

Normal pris kr 79.500,- Tilbud kr 64.900,-

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette