Reflections Collection

Reflection serien – litt dyrere fordi:

 • Badene har et kraftig renseanlegg med 2 store filtre – 150 sq.ft filterflate. Lett og ha klart og rent vann over lang tid.
 • Stillegående rensing og varming 24/7
 • 24.000 liter renses pr. døgn
 • Kraftig ozonanlegg (bakteriedreper) med 30 sekunder kontaktkammer – optimal utnyttelse av ozongassen gir klart, rent og bakteriefritt vann
 • Stillbare nakkeputer med nakkemassasje
 • Spesielt ryddig teknisk rom
 • 100% fullskummet – lavt strømforbruk
 • Reflection modellene Chairman og Triad har sequenser i liggesetet – Massasje som forflytter seg i liggesete etter eget ønske
 • De fleste badene leveres med overflaten Ultra Life som har 10 års garanti
 • Fastflow heater med valgfri styrke opp til 5,5 kw
 • Alle badene i Reflection serien leveres med 5 års garanti på elektronikk
 • Bevist lavt strømforbruk grunnet fullisolering. Se tester gjort av Sveriges Tekniske Forskningsinstitutt.
 • Ergonomiske seter med god massasje med ca. 900 liter gjennomstrømning pr. minutt
 • Spatec har 20 års erfaring med Reflectionserien

Executive

8-9 sitteplasser

Kr 295.000,-

Chairman II

6 sitteplasser

Kr 259.000,-

Diplomat

5 sitteplasser

Kr 249.000,-

Nautilus

7 sitteplasser

Kr 249.000,-

Californian

7 sitteplasser

Kr 249.000,-

Aurora

5 sitteplasser

Kr 209.000,-

Nautique

6 sitteplasser

Kr 209.000,-

Seville

5 sitteplasser

Kr 159.000,-

Triad

3 sitteplasser

Kr 179.000,-

Detaljer

Tactile Therapy (Typhoon Jet)

Tactile terapi består av ulike terapeutiske «humper» som er gruppert sammen på viktige akrupressurpunkter for armer, hender, håndledd og føtter. Sammen med den kraftige typhoon jeten stimulerer støtene utløserpunkter på disse sentrale områende, og gir deg akupressurmassasje.

Nakkemassasje

Stillbar nakkepute med nakkemassasje. Nakkeputen kan stilles i 5 forskjellige høyder. Puten har 4 stk. dyser med justerbar styrke. Med denne puten får men den beste nakkemassasje uansett høyde.

flere av våre spabad leveres med stillbar nakkepute

Ozonanlegg

D1’s patenterte UltraPure system bygger på samme prinsipp som ClearZone systemet. Ultra Pure er mer enn bare en ozongenerator, det er komplett  vann behandlingssystem konstruert av ingeniører, lignende det man bruker ved europeiske kommunale avfalls anlegg. Det har en tilpasset filtrering og samt rensing av vannet, som bearbeider ca. 45000 liter per dag. Etter at vannet er filtrert, blander systemet ozonet med vannet 3 ganger. Dette blandes kraftig sammen for å sørge for at hver dråpe vann kommer i kontakt med ozon. Ozon dreper ikke bare bakterier, det brenner opp bakteriene. Det betyr at vannet ikke bare blir rent, det blir krystallrent. ULtraPure er også energi effektiv, systemet bruker mindre energi enn en 100- watts lyspære , og energien det bruker går tilbake til vannet i massasjebadet i form av varme. Den beste delen er; UltraPure renser vannet helt stille, mens du bader og nyter stillheten. Dette systemet er installert på alle badene i på Reflection serien.

Massasje som forflytter seg

Modellene Chairman og Triad har sequenser i liggesetet. Massasjen «vandrer» frem og tilbake i et valgt mønster og kan stoppes der man vil slik at det for eksempel blir ekstra sterk massasje i korsryggen, nakken, skuldre, rygg, legger eller føtter. Det er seks forhånds innstilte programmer å velge mellom.

spabadet har sequenser i liggesetet så massasje "vandrer" frem og tilbake
massasjen i boblebadet reguleres mellom seks forhåndsinnstilte programmer
motorrommet i spabadet er meget ryddig

Motorrom

Solide bad med (vi påstår) bransjens mest ryddige og innkapslede motorrom. Den varme luften som produseres i motorrommet brukes til hydromassasjen. Varm luft til dysene sørger for at vannet holder seg varmt lenger.

Stillegående og fullisolerte

Alle bad i reflection serien har stillegående sirkulasjonspumpe med 24 timers sirkulasjon. Ca. 24.000 liter sirkuleres hvert døgn gjennom 150 sq. Ft. filterflate. Vannet går fort igjennom et såkalt Fastflow varmeelement for å forhindre belegg i heateren. Samtidig sørger systemet for at vannet blir tilført ozon som er med på å drepe bakterier og holde vannet klart. Av hver krone man bruker av strøm til sirkulasjonspumpen få man tilbake 84 øre i oppvarming. Kombinasjonen av fullisolert bad, strømgjerrig sirkulasjonspumpe, 150 sq.ft. filterflate og et avansert ozon (bakteriedreper) system og vision-patron (sølvrensemiddel)  er med på å gi klarest mulig varmt vann til lavest mulig kostnad.

alle jauzzi i reflection serien har stillegående sirkulasjonspumpe med 24 timers sirkulasjon.

Wifi Ready

Alle spabad fra Reflection Collection er klargjort for wifi.

Strømforbruk

Energiforbruk er noe mange har spørsmål om når de skal kjøpe massasjebad. Det er et sentralt spørsmål. For å få bekreftet reelt forbruk på badene vi selger – har vi sammen med vår kollega i Sverige, Folkpool – fått Statens Tekniske Forskningsinstitutt i Borås til å gjøre uavhengige tester av strømforbruket på 7 forskjellige modeller.

Slagtest Ultra Life, markedets mest solide karmateriale

Hvite bad

Det er flere grunner til at vi selger 85% hvite bad

 • I hvite bad har man full fontroll på overflatens renhet og karets hygiene.
 • Hvite bad får ofte en delikat blå tone grunnet refleks fra himmelen.
 • Effekten av undervannslys i hvite bad er god. Velger man blått undervannslys blir hele badet blått innvendig.
 • Hvite bad går kanskje sist av moten.
 • Hvite bad (Ultra Life) har den beste garantien fra produsenten: 10 års garanti mot missfarging og krakelering.

Vision sølvionrensing

Vision reduserer behovet for kjemikalier i vannet! Ved hjelp av sølvioner sammen med  ozonrensing ( Ultra pure ozon er standard i alle reflection modeller ) vil inntil 99% av bakteriene i vannet bli drept. Behovet for andre bakteriedrepende kjemikalier reduseres med 60%! Vision er som skapt for de som vil ha minst mulig jobb for å få sunnere, klarere og mykere vann. Sølvion for rensing av vann har faktisk blitt brukt helt siden cowboyene fant ut at de fikk bedre drikkevann ved å legge en sølvmynt over natten i vannflasken. D1 Spas har videreutviklet denne kunnskapen og har utviklet Vision som er skapt for å ha i massasjebad.

Glass Touch Control

Alle Reflection modeller har nytt glass touch kontrollpanel for enkles mulig betjening av badet. Displayet har Wi Fi og Bluethooth.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette