Hydropool Executive River 19 XT

Executive trainer swimspa modellene har spesielt god motstrøm uten turbulens fra geniale motstrømsdyser kalt T-Twin. Dysene er konstruert (se nedenfor) på en slik måte at vannet kommer ut i strie strømmer uten turbulens. Dette gjør at det blir lettere å svømme i strømmen uten å bli vippet ut til sidene. Bassenget er også klargjort for å feste stang med line og magebelte for de som vil svømme ekstra fort. En rist med innsug i motsatt ende av motstrømmen gjør at bølger fra svømming, undervannstrening og lek «splittes» og suges ned til filteret uten å skylle over kanten.

Executive-kolleksjonen er Hydropools toppserie. Her kan du justere strømmen i en skala med styrke fra 1-10. Denne er skapt for å gi deg den perfekte svømmeturen!

Bassenget er designet slik at vannet snevres og ledes mot den patenterte «bølgebryteren» i motsatt ende av bassenget på en så uhindret måte som er fysisk mulig. Dette gjør at du i motsetningen til de aller fleste andre basseng ikke vil bli forstyrret av tilbakeslag av bølger som slår i bassengkanten bak deg.

Med en programmerbar kontroll har du tilgang til fire brukerprogrammer og fire forhåndsinnstilte programmer, som gir deg muligheten til å velge en perfekt tilpasset svømmetur enten du er nybegynner eller proff. Her kan du programmere treningsøkter som for eksempel med intervalltreningsalternativer. Etter endt treningsøkt kan du enkelt spore hastighet, distanse, forbrente kalorier og lengden på treningsøkten. De patenterte V-Twin-dysene leverer den jevneste og mest forutsigbare motstrømmen i bransjen.

Inkludert med hver modell er et par FORM®-briller med heads-up-skjerm, som gir tilbakemelding i sanntid og analyserer svømme- og treningsrutinen din!

Hydropool River 19 XT swimspa og motstrømsbasseng - spa basseng for bruk inne og utendørs

Spesifikasjoner

Mål559 x 236 x 134
Vekt1400 kg tørr, ca. 10500 kg med vann
Vannmengdeca. 9040 liter
Dyser3 Swim Jets.   
Seter i basseng2 seter med massasje
Pumper4 pumper - 1 x 2 hk pumpe + 1 x 3 hk + 2 x 5 hk + 1 stk. sirkulasjonspumpe
Undervannslys2 stk LED - undervannslys + ekstar led hvis ønskelig
Renseanlegg2  stk. filter ( trykkfilter )
OzonanleggCleanZone
Betjeningspanel1 stk. digitalt betjenings/informasjonspanel
Lokk12 cm låsbart lokk
OmrammingVedlikeholdfri
SelvrensendeJa ( innsug i bunnen av bassenget fører sand/smuss rett i filteret)
Varmeanlegg2 x 3 kw heater
Innebygd sklimatteJa
BølgedemperInnsug under rist i motsatt ende av motstrøm sørger for minimalt med vann som skvulper ut
EkstraFiskestang" m/line og magebelte for ekstra svømmemotstand.

Hydropool River 17 XT motstrømsbasseng fra Spatec Norge
et flott plassert jacuzzi utendørs fra spatec norge foran hytta på fjellet
hele familien stortrives i boblebad ute fra spatec norge
lekkert jacuzzi utendørs nedsenket i terrassen
opplev gleden og roen i et utendørs massasjebad fra spatec norge

Detaljer

Motstrøm uten turbulens

Executive trainer modellene har spesielt god motstrøm uten turbulens fra geniale motstrømsdyser kalt T-Twin. Dysene er konstruert (se video) på en slik måte at vannet kommer ut i strie strømmer uten turbulens. Dette gjør at det blir lettere å svømme i strømmen uten å bli vippet ut til sidene. Bassenget er også klargjort for å feste stang med line og magebelte for de som vil svømme ekstra fort.

Self Cleaning

Produsenten kaller modellene for det eneste self cleaning motstrømsbasseng i bransjen. Enkelt forklart har Executive bassengene en trekant nedfelt i bunnen av bassenget som suger til seg alle partikler som normalt legger seg på bunnen av motstrømsbasseng. Smuss suges direkte inn i bassengets renseanlegg slik at det blir enkelt å holde bassenget rent og pent med best mulig vannkvalitet.

Sklimatte

En antisklimatte er nedfelt i bunnen av bassenget og gjør undervannsgåing / jogging til en stødigere og enklere øvelse. Tilbakemeldinger spesielt fra senior kunder sier at antisklimatten en stor trygghet for balansen og under gå/jogge øvelser.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette