Spatec Service

Vår påstand er at massasjebad for utebruk er kanskje det produktet man er mest avhengig av et stabilt serviceapparat der varen er kjøpt. En bil kan kjøres på verksted, en båt kan leveres på en slipp/båtverksted. Et tungt massasjebad eller et motstrømsbasseng som står nedfelt i en terrasse i fjellheimen, på en hytte ved sjøen eller hvor som helst er lite mobilt og som kunde er man avhengig av at noen kommer å reparerer på stedet. Dette har vi i Spatec forstått helt fra vi startet opp i 1997, og vi har i alle år vært nøye med å ha deler på lager og stille opp for våre kunder og yte service der karet er levert.

Det også vanlig at vi leverer og tar igangkjøring på badene vi selger. Vi kommer da med badet, setter det på plass med litt hjelp fra våre kunder eller bruk av kranbil der det er behov for det. Vi kobler til strømmen i badets kontrollboks, fyller i vann, monterer lokket og forklarer bruken av display og nødvendige innstillinger. På en levering går vi også igjennom bruk av vannkjemi for at våre kunder skal lykkes best mulig med klart og bakteriefritt vann. Enkelte steder har vi også lokale forhandlere som selger våre bad og som da har ansvar for å yte samme service til sine kunder. Langt unna vår lokasjon og der vi ikke har forhandlere allierer vi oss med våre kunders elektriker, rørlegger, hvitevarereparatører eller andre teknikere som med telefonhjelp fra våre faste serviceteknikere, kan utføre service og reparasjoner hvor som helst i Norge.

Våre serviceteknikere; Rune Madsen (serviceleder og utdannet elektriker) Lars Martin Tollefsen (servicetekniker i Spatec siden 2000), og Håkan Solberg (startet i 2015) har til sammen 30 års erfaring med levering, vedlikehold og service på massasjebad. De treffes på telefon 32 84 54 54 (trykk 2), eller e-post: service@spatec.no.

Spatec Norge As har i 2017 20 års erfaring (etablert i 1997) med salg og service på massasjebad og motstrømsbasseng. Vi tillater oss derfor å bruke slagordet: Spatec – et trygt valg!

Har du behov for service på ditt bad kjøpt hos oss?

Vennligst benytt skjemaet nedenfor, og vi vil ta kontakt med deg innen kort tid.

Serviceskjema

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette