Hydropool Motstrøm

Hydropool produserer mange ulike motstrømsbasseng. Vi har så langt testet ut 2 helt unike toppmodeller; Executive trainer 16’ og Executive trainer 19’. Dette har blitt så godt mottatt at vi nå har bestemt oss for å utvide sortimentet med å implementere hele produktspekteret til Hydropool: Play, Aquatic og Executive.

Aquatic Aqua Trainer motstrømsbasseng – det er den perfekte måten å svømme på hver dag. Tenk deg at du aldri trenger å snu, berøre eller skyve fra noen vegg. Vår svømmestrøm gir deg muligheten til å fokusere på slagteknikken din og nyte flyten til svømmestrømmen tilpasset ditt personlige svømmenivå. Aquatic-serien gir også stor sittefleksibilitet og muligheter for å nyte dette svømmespaet ytterligere med familie og venner.

AquaPlay 13 FFP motstrømsbasseng passer til alle med aktiv livsstil. Denne modellen har to svømmedyser for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av treningsøkten. De konturformede sitteplassene er utstyrt med massasjedyser hvor du kan slappe av etter en god treningsøkt. AquaPlay motstrømsbasseng har et strømlinjeformet treningsområde og rikelig med sitteplasser for hele familien.

Gulvet har en anti-skli matte som gir mulighet for en rekke treningsøvelser. Jogg eller utfør vannaerobic på stedet. Dette gir en flott kardiovaskulær treningsøkt. Du kan svømme stasjonære runder for en god treningsøkt, og deretter slappe av i de konturformede sitteplassene og nyte en massasje med de innebygde hydroterapidysene, mens resten av familien kan trene eller leke videre.

Kr 239.000,-

Kr 349.000,-

Kr 429.000,-

Kr 409.000,-

Kr 489.000,-

Kr 509.000,-

Kr 589.000,-

Detaljer

Motstrøm uten turbulens

Executive trainer modellene har spesielt god motstrøm uten turbulens fra geniale motstrømsdyser kalt T-Twin. Dysene er konstruert (se video) på en slik måte at vannet kommer ut i strie strømmer uten turbulens. Dette gjør at det blir lettere å svømme i strømmen uten å bli vippet ut til sidene. Bassenget er også klargjort for å feste stang med line og magebelte for de som vil svømme ekstra fort.

Self Cleaning

Produsenten kaller modellene for det eneste self cleaning motstrømsbasseng i bransjen. Enkelt forklart har Executive bassengene en trekant nedfelt i bunnen av bassenget som suger til seg alle partikler som normalt legger seg på bunnen av motstrømsbasseng. Smuss suges direkte inn i bassengets renseanlegg slik at det blir enkelt å holde bassenget rent og pent med best mulig vannkvalitet.

Sklimatte

En antisklimatte er nedfelt i bunnen av bassenget og gjør undervannsgåing / jogging til en stødigere og enklere øvelse. Tilbakemeldinger spesielt fra senior kunder sier at antisklimatten en stor trygghet for balansen og under gå/jogge øvelser.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette