Hydropool Executive River

Spatec vil fra 2020 satse på to nye swimspamodeller fra Canadiske Hydropool. Hydropool produserer mange ulike motstrømsbasseng og har 2 helt unike toppmodeller; Executive trainer 16’ og Executive trainer 19’.

Executive trainer modellene har spesielt god motstrøm uten turbulens fra geniale motstrømsdyser kalt T-Twin. Dysene er konstruert (se nedenfor) på en slik måte at vannet kommer ut i strie strømmer uten turbulens. Dette gjør at det blir lettere å svømme i strømmen uten å bli vippet ut til sidene. Bassenget er også klargjort for å feste stang med line og magebelte for de som vil svømme ekstra fort. En rist med innsug i motsatt ende av motstrømmen gjør at bølger fra svømming, undervannstrening og lek «splittes» og suges ned til filteret uten å skylle over kanten.

Spatec har solgt motstrømsbasseng på det norske markedet siden 2003, og etter å ha testet Executive bassengene grundig hos produsenten er vi trygge på at dette er et produkt vi kan tilby med den beste magefølelse.

Kr 459.000,-

Kr 489.000,-

Detaljer

Motstrøm uten turbulens

Executive trainer modellene har spesielt god motstrøm uten turbulens fra geniale motstrømsdyser kalt T-Twin. Dysene er konstruert (se video) på en slik måte at vannet kommer ut i strie strømmer uten turbulens. Dette gjør at det blir lettere å svømme i strømmen uten å bli vippet ut til sidene. Bassenget er også klargjort for å feste stang med line og magebelte for de som vil svømme ekstra fort.

Self Cleaning

Produsenten kaller modellene for det eneste self cleaning motstrømsbasseng i bransjen. Enkelt forklart har Executive bassengene en trekant nedfelt i bunnen av bassenget som suger til seg alle partikler som normalt legger seg på bunnen av motstrømsbasseng. Smuss suges direkte inn i bassengets renseanlegg slik at det blir enkelt å holde bassenget rent og pent med best mulig vannkvalitet.

Sklimatte

En antisklimatte er nedfelt i bunnen av bassenget og gjør undervannsgåing / jogging til en stødigere og enklere øvelse. Tilbakemeldinger spesielt fra senior kunder sier at antisklimatten en stor trygghet for balansen og under gå/jogge øvelser.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud og kampanjer, de siste nyhetene og nyttige tips.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!

Del dette